ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Η επόμενη ημέρα με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στο Ευρωκοινοβούλιο

 

 

 


Στις 4 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε δράση της Ελλήνων Συνέλευσις στα διόδια Πολυμήλου  με σκοπό την ενημέρωση όλων των πολιτών, μέσα από την διανομή φυλλαδίων ,για την συμμετοχή της στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.


Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ιωάννης Πουλατσόγλου στο βίντεο κάνει λόγο για το ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράζεται σε όλους τους πολίτες και περιέχει τους σκοπούς /στόχους που θα εκτελέσει η Ελλήνων Συνέλευσις με την εκλογή  της στο Ευρωκοινοβούλιο. Μεταξύ των οποίων είναι :

 

  •      Έλεγχος όλων των συμβάσεων και συνθηκών διαχρονικά και αποκατάσταση κάθε οικονομικής βλάβης.

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα ελέγξει κάθε σύμβαση και συνθήκη που έχει υπογραφεί όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχει αποφέρει στην Ελλάδα όσα δικαιούται, παρά μόνο εξαθλίωση και δυνάστευση λόγω απώλειας της πολιτικής βούλησης. Εγκαθιδρύοντας έτσι την αλήθεια του δικαίου και αποκαταστώντας κάθε βλάβη.

 

  •      Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου

Μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές συνθήκες ,στις οποίες συμμετέχει και η χώρας μας , έχουν υπογραφεί από όπου απορρέει ο κληρονομικός μας πλούτος με δικαιώματα σε χρηματοκιβώτια , σε ταμεία και ότι άλλο μέσο υπάρχει, κάτι που θα πρέπει να αναζητηθεί μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο. Ενώ πολλές χώρες έχουν δανειστεί από την Ελλάδα είτε κρυφά , είτε έχουν πάρει χρήματα από τους λογαριασμούς του κληρονομικού μας πλούτου για να φτιάξουν τις χώρες τους. Για όλα αυτά η Ελλήνων Συνέλευσις θα ζητήσει ευθύνες και την εμφάνιση οφελών που ανήκουν στην Ελλάδα.

 

  •      Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ όχι μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για όλο το πλανήτη , για την δημοκρατία , την οικονομία, την υγεία , για την ίδια την φυσιολογία και το περιβάλλον μας . Η Ευρώπη θα πρέπει να ξέρει τι θέλει και ποια είναι η θέση της . Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι αυτή που θα δώσει οντότητα στην Ευρώπη  και θα αποτελέσει την πραγματική φωνή της αλήθειας και του δικαίου , ασφαλίζοντας έτσι την φυσιολογία κάθε Ευρωπαίου πολίτη.

 


  • Ανάδειξη , Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας

Μεθοδευμένοι  παγκόσμιοι νόμοι  έχουν οδηγήσει την Ελληνικότητα στα βάθη της λήθης με αποτέλεσμα να υπάρχει ψεύδος , αλλοίωση και προσβολή στο γένος μας . Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι αυτή που θα προασπίσει όλα τα δίκαια τόσο του κληρονομικού , όσο και του πνευματικού μας πλούτου. Καθώς πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα δεν είναι μόνο τα αγάλματα και τα αρχαία κτερίσματα αλλά και επιστήμες όπως τα μαθηματικά ,η ρητορική ,η αστρολογία , η ιατρική κ.α. στα οποία έχει πρωτοστατήσει και έχει δώσει τα φώτα της η Ελληνικότητα, για να μπορέσει να εξελιχθεί όλος ο  πλανήτης.

 

Η μεταρρύθμιση είναι τώρα και καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες να πάρουν θέση μέσα από τη ψήφο τους . Ψηφίζοντας Ελλήνων Συνέλευσις και δίνοντας δύναμη στους υποψήφιούς της να γίνουν η φωνή της αλήθειας μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο .

 

Ψηφίζεις ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και όλα μπαίνουν στην ορθή αληθινή τους θέση.

 

 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ :

FACEBOOK  

 INSTAGRAM

  TWEETER

  YOUTUBE

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ