ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Είναι μέγιστη τιμή για μένα να συμμετέχω ως υπ. βουλευτής στο μοναδικό Πολιτικό Φορέα του Έθνους που είναι η μοναδική εκπροσώπηση  των Ελλήνων την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης  στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου του 2019.
          Είμαι συνειδητά σε αυτό τον αγώνα ζωής αλήθειας και δικαίου που ξεκίνησε από τον άνθρωπο για τον ίδιο τον άνθρωπο με πρωτεργάτη τον Αρτέμη Σώρρα που ήρθε και μας απέδειξε το υπαρκτό και το ορθό.
          Γιατί έχω αναγνωρίσει τα δίκαια και τα δικά μας όπως είναι ο κληρονομικός πλούτος μας τα κληρονομικά πνευματικά δικαιώματά μας την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά μας.
Γιατί έχω αναγνωρίσει ότι όλα τα κόμματα απέτυχαν και ευθύνονται για την άδικη χαοτική κατάσταση που βιώνουμε μέχρι και σήμερα .
Γιατί έχω αναγνωρίσει ότι αυτή η κοινωνία και αυτό το περιβάλλον που έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους παντού όλοι οι κομματικοί καθεστωτικοί μηχανισμοί όπως  (παιδεία υγεία εργασία δρόμοι πολιτεία ) δεν μου αξίζει.
Γι’αυτο ζητώ την ψήφο σας συμπολίτες μου για να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων πολιτεία με αξίες αρχές και νόμους νομοτέλειας όπως και για να εκτελέσουμε τις προγραμματικές μας δηλώσεις και την ιδρυτική μας διακήρυξη του Εθνικού Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Γιατί ο πολιτικός φορέας του έθνους δεν λέει αλλά το υπόγραψε το κατάθεσε στον Αρειο Πάγο με αρ. πρ 6199/04-09-2015 και πλέον είναι  δέσμευση για εμάς .
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Γιάννης Πουλατσόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ